bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd, ook bij Teisterbant. De woningen worden verwarmd via een warmtepomp. Ook worden de woningen voorzien van zonnepanelen. Hieronder lees je wat je nog meer kunt verwachten!

Energie Duurzame Warmtesystemen

Warmtepomp en zonnepanelen 

De woningen van Teisterbant worden voorzien van een energiezuinige en duurzame energieopwekkingsinstallatie. Deze bestaat uit een gasloze individuele lucht-water warmtepomp gecombineerd met een zonne-energie installatie.

De warmtepomp levert warm tapwater en zorgt ervoor dat je woning behaaglijk warm blijft in de winter. Afhankelijk van het woningtype is er zelfs een functie aanwezig die je woning verkoeling kan bieden in de zomer. Op het dak van je woning komen zonnepanelen die stroom opwekken. Groot voordeel is dat er inclusief bij de woningen extra zonnepanelen worden geplaatst dan er volgens de officiële richtlijnen. Dat is duurzaam én goed voor je energierekening! 

Bij de aankoop van een woning maak je automatisch gebruik van een all-in huurconstructie voor de lucht-water warmtepomp en de zonne-energie installatie. Als je liever direct eigenaar wilt worden van de installatie, dan is er ook de mogelijkheid om deze af te kopen.

Meer over de lucht-water warmtepomp

Sanitair

Badkamer en toilet

Voor je badkamer kun je alle kanten op. In Woonbelevingscentrum LIV kun je als koper alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair en tegelwerk opgenomen is in de koopsom en vertelt wat er nog meer mogelijk is. De woningen van Teisterbant hebben een luxe sanitair- en tegelpakket, behalve de 'Vrijstaande woning', deze heeft een topline pakket. Bij alle woningen geldt dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting.

Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw voorkeur. Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte ook naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het beste bij jou past!

Heerlijk genieten in jouw nieuwe

Keuken

De woningen van Teisterbant hebben een Luxe keukenpakket, alleen de vrijstaande woning heeft een Topline pakket. 

 

De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Tijdens je adviesgesprek ga je met de keukenadviseur aan de slag om de keuken te laten voldoen aan jouw eigen wensen. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën!

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

De bouw van de woningen is al ver gevorderd.

Ga naar het nieuws