bus auto fiets
Menu

Over Teisterbant

Met nieuwbouwproject Teisterbant realiseren we een prachtige nieuwe wijk in Kerk-Avezaath, waar het straks heerlijk wonen zal zijn. Hieronder lees je meer over de wijk tot het gevarieerde woningaanbod. Naar verwachting start de verkoop eind juni.

Klok Teisterbant VV (1)

De fijne sfeer van Teisterbant!

Teisterbant ligt gunstig aan de noordzijde van Kerk-Avezaath. De grote speeltuin ten oosten van Teisterbant blijft gehandhaafd: de ideale plek voor kinderen om zich uit te leven! De nieuwe wijk wordt op natuurlijke wijze opgedeeld in een noordelijk en zuidelijk deel door de fraaie watergang die door het gebied loopt. Deze watergang wordt nog verbreed, zodat je hier heerlijk langs kunt wandelen.

Bekijk de fraaie impressies van Teisterbant!

Updates over Teisterbant ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Gevarieerd woningaanbod

Hieronder zetten we het woningaanbod van Teisterbant voor je op een rij:

Tussenwoningen (10 stuks). De gekeimde kaders, houten gevelbekleding en veranda aan de voorkant zorgen voor een fraaie, landelijke uitstraling.


Hoekwoningen (6 stuks). De 2 hoekwoningen in het noorden van de wijk hebben een hedendaagse uitstraling door het witte keimwerk en de decoratieve schoorsteen. Gaat je voorkeur uit naar een dorpse uitstraling – met houten gevelbekleding en een veranda aan de voorkant – dan zijn de 4 hoekwoningen in het zuiden iets voor jou.


Drie-onder-een-kapwoningen (3 stuks). Heb je graag veel ruimte om je heen, kijk dan eens naar deze drie-onder-een-kapwoning. Ze bieden veel woonoppervlakte en ze zijn mooi gelegen met aan de achterzijde mooi uitzicht. Door de lichtbruine gevel met wit keimwerk en donkergrijs gekeimde kaders hebben de woningen een hedendaagse, landelijke look.


Twee-onder-een-kapwoningen (16 stuks). Zie jij jezelf al thuiskomen in een riante twee-onder-een-kapwoning? Je auto kun je kwijt in de garage of op de parkeerplek op eigen terrein. Qua uitstraling kun je kiezen voor de variant van jouw voorkeur. Denk aan een langskap of dwarskap, wit keimwerk of houten gevelbekleding met decoratieve spekbanden.


Vrijstaande woning (1 stuk). Vogelgezang in de heg, het geruis van de bomen en verder niets. Het voelt als vakantie, maar je bent gewoon thuis in je riante vrijstaande woning. De roodbruin genuanceerde gevel, houten gevelbekleding en houten pergola aan de zijkant geven deze woning een unieke uitstraling. Er is een garage en parkeerplaats op eigen terrein.


Huurwoningen (rij- en hoekwoningen, 16 stuks). Een groot deel van de sociale huurwoningen is levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Meer informatie over deze woningen kunnen we later dit jaar via de nieuwsbrief met je delen. De woningen zullen worden verhuurd door woningcorporatie KleurrijkWonen.

Compleet en duurzaam

Kies je voor een woning in Teisterbant, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming – waarbij een groot deel van de woningen ook over vloerkoeling beschikt – en zonnepanelen. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het prettige binnenklimaat – én op je maandelijkse energienota!

De woningen worden opgeleverd inclusief keuken en badkamer, die je naar jouw smaak kunt aanpassen. Inspiratie kun je opdoen in het unieke Woonbelevingscentrum LIV. Als koper krijg je een LIV wooncoach toegewezen die jou helpt bij het maken van woonkeuzes. In Woonbelevingscentrum LIV doorloop je samen het hele proces. In de modelwoningen en showroom kun je alle mogelijkheden bekijken en beleven: van koken, baden en tegelwerk tot een uitbouw. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je tijd en biedt je gemak!

Meer over de locatie van

Teisterbant

Update

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in de woningen van Teisterbant? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Dan word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen!

Schrijf je in!