bus auto fiets
Menu

Over Teisterbant

Met nieuwbouwproject Teisterbant realiseren we een prachtige nieuwe wijk in Kerk-Avezaath, waar het straks heerlijk wonen zal zijn. Hieronder lees je meer over de wijk tot het gevarieerde woningaanbod. De inschrijving is gesloten, maar je kunt je nog steeds aanmelden als reservekandidaat! 

 

Klok Teisterbant VV (1)

De fijne sfeer van Teisterbant!

Teisterbant ligt gunstig aan de noordzijde van Kerk-Avezaath. De grote speeltuin ten oosten van Teisterbant blijft gehandhaafd: de ideale plek voor kinderen om zich uit te leven! De nieuwe wijk wordt op natuurlijke wijze opgedeeld in een noordelijk en zuidelijk deel door de fraaie watergang die door het gebied loopt. Deze watergang wordt nog verbreed, zodat je hier heerlijk langs kunt wandelen.

Bekijk de fraaie impressies van Teisterbant!

Wat wordt jouw favoriete woning?

Bekijk het woningaanbod
Teisterbanders

Wist je dat...

We als ontwikkelaars KlokGroep en Witte Groep sinds dit jaar hoofdsponsor zijn van de plaatselijke voetbalvereniging Teisterbanders? De vereniging is in 1949 door een aantal enthousiaste inwoners van Kerk -en Kapel-Avezaath.

Compleet en duurzaam

Kies je voor een woning in Teisterbant, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming – waarbij een groot deel van de woningen ook over vloerkoeling beschikt – en zonnepanelen. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het prettige binnenklimaat – én op je maandelijkse energienota!

De woningen worden opgeleverd inclusief keuken en badkamer, die je naar jouw smaak kunt aanpassen. Inspiratie kun je opdoen in het unieke Woonbelevingscentrum LIV. Als koper krijg je een LIV wooncoach toegewezen die jou helpt bij het maken van woonkeuzes. In Woonbelevingscentrum LIV doorloop je samen het hele proces. In de modelwoningen en showroom kun je alle mogelijkheden bekijken en beleven: van koken, baden en tegelwerk tot een uitbouw. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je tijd en biedt je gemak!

Meer over de locatie van

Teisterbant
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

De bouw van de woningen is al ver gevorderd.

Ga naar het nieuws