bus auto fiets
Menu

Uitleg online inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in een woning van Teisterbant? Vanaf nu kun jij je inschrijven! Op deze pagina lees je hoe jij je eenvoudig online kunt inschrijven via het digitale inschrijfformulier. 

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kan deze het beste vooraf al bepalen via het woningaanbod. Je kan maximaal 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur, maar wij adviseren om alleen de bouwnummers toe te voegen waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen.

Vervolgens vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop-/aannemingsovereenkomst op te maken wanneer je uiteindelijk een woning koopt.

Tot slot dien je enkele financiële gegevens in te vullen. Vóór het versturen heb je de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving, zodat het plaatje compleet is. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een hypotheekbelofte mee te sturen bij je inschrijving, dit verhoogt namelijk je kans bij de toewijzing van de woning. Het is dan namelijk duidelijk dat jij de woning echt kunt bekostigen. 

Geïnteresseerd in een woning?

Schrijf je nu in

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent, dan kun je onderstaande stappen volgen om je in te schrijven op jouw favoriete woning(en):

  1. Klik op de "Schrijf je nu in" knop hierboven.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat, dan kun je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken via de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid je spamfolder.
  4. Je kunt nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kun je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier.

De toewijzing

De makelaar neemt na de inschrijving contact met je op als je een woning toegewezen hebt gekregen. Dit is uiterlijk op vrijdag 8 juli. Kon er geen woning aan je worden toegewezen, dan krijg je bericht dat je op de reservelijst staat.

Bekijk het

woningaanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

De bouw van de woningen is al ver gevorderd.

Ga naar het nieuws