bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorinschrijving van start!

7 juni 2022

Goed nieuws: de voorinschrijving van Teisterbant is gestart! Je kunt vanaf nu alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven.

Voorinschrijving: welke woningen hebben jouw voorkeur?
Per woningtype staat nu de prijsbandbreedte vermeld op de woningaanbodpagina. Op basis hiervan kun je beter bepalen welke woning(en) passen bij jouw budget en wensen. Klik je op een woningtype, dan kun je vervolgens via de button ‘Voorkeur doorgeven’ selecteren welke bouwnummers jouw voorkeur hebben. Je kunt maximaal 10 bouwnummers selecteren. Deze bouwnummers staan dan al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving zodra de verkoop start. Je kunt jouw voorkeuren altijd nog aanpassen.

Start verkoop: dinsdag 21 juni
De definitieve start verkoopdatum is bekend: dinsdag 21 juni om 12.00 uur gaan de woningen van Teisterbant in verkoop! Vanaf dan staat alle informatie en verkoopdocumentatie online: van de woningprijzen en de sanitair- en keukenbrochures tot de koperskeuzelijst met het meer- en minderwerk.

Vanaf 21 juni kun je via je accountomgeving het inschrijfformulier invullen en versturen. Heb je een financiële check opgevraagd bij een erkend hypotheekadviseur of bank, dan kun je deze uploaden bij je inschrijving. Voor een financiële check kun je onder meer terecht bij LIV Hypotheken. Klik hier om meer te lezen.

Wist je dat..
We als ontwikkelaars KlokGroep en Witte Groep sinds dit jaar hoofdsponsor zijn van de plaatselijke voetbalvereniging Teisterbanders?

Naar het woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe