bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop Teisterbant gestart!

21 juni 2022

Het is zover: de mooie woningen van Teisterbant zijn nú in verkoop! Ben jij straks één van de gelukkige bewoners?

Hieronder lees je hoe jij je eenvoudig kunt inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Digitaal inschrijven
De woningen kun je bekijken op de aanbodpagina. Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan kies je in de accountomgeving voor ‘Online inschrijven'. Vervolgens vul je de woning-, NAW- en financiële gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeuren al eerder doorgegeven, dan staan deze al klaar. Je kunt deze voorkeuren natuurlijk nog aanpassen naar wens. Heb je een financiële check aangevraagd, dan kun je deze uploaden.

Na digitale ondertekening kun je de inschrijving indienen en ontvang je een bevestiging van inschrijving. De inschrijfperiode loopt tot zondag 3 juli om 23.59 uur, wacht dus niet te lang!

Verkoopinformatie
Op de downloadpagina vind je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, prijslijst en technische verkoopstukken. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen in de koopprijs van de woningen.

Toewijzing en optantenavond 11 juli
Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen en hoor je uiterlijk 8 juli of er een woning aan jou is toegewezen.

Hoera! Ben je één van de gelukkigen, dan hoor je welke woning aan jou is toegewezen en nodigen we je uit voor de optantenavond maandag 11 juli om 19.00 uur in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Hier ontvang je meer informatie over het vervolgproces.

Helaas... Kon er (nog) geen woning aan jou worden toegewezen, dan ontvang je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) waarop jij je hebt ingeschreven. Vervalt er een optie op een woning, dan wordt de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst benaderd.

Naar het woningaanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe