bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop loopt goed door | Actueel aanbod

8 september 2022

De verkoop van Teisterbant loopt goed door! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Zoek jij bijvoorbeeld een twee-onder-een-kapwoning met langskap of met dwarskap, met garage en parkeerplaats op eigen terrein? Of ga je voor de extra ruime hoekwoning XL, fraai uitkijkend op de watergang die door de wijk loopt?

Je interesse geef je eenvoudig door via je accountomgeving of door contact op te nemen met de makelaar (je vindt hier de makelaarsgegevens). Bekijk het volledige actuele woningaanbod via de kavelkaart.

Staat de woning van jouw voorkeur al onder optie? Dan kun jij je nog inschrijven voor de reservelijst. Vervalt er een optie, dan benadert de makelaar de eerstvolgende kandidaat op de lijst.

Besparen op energiekosten
De woningen van Teisterbant zijn duurzaam en – zo goed als – energieneutraal. Je bent hierdoor verzekerd van een lage energierekening en een comfortabel huis. Vergeleken met een bestaande woning bespaar je maandelijks veel op je energiekosten. Om je een idee te geven: onderzoek van het CBS wijst uit dat een Nederlands huishouden met een gemiddeld verbruik jaarlijks zo’n € 2.800,- kwijt is aan gas en elektra. Kies je voor nieuwbouw, dan bespaar je over de langere termijn al snel tienduizenden euro’s!
Klik hieronder om meer te lezen over de voordelen van nieuwbouw.

Voordelen van nieuwbouw
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe