bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update over dit mooie project

7 oktober 2021

We maken goede stappen met de ontwikkeling van nieuwbouwproject Teisterbant in Kerk-Avezaath. Hieronder vertellen we je er meer over.

Anterieure overeenkomst getekend
Vandaag is de anterieure exploitatieovereenkomst tussen de gemeente Buren, KlokGroep en Witte Groep getekend. In deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de verdere ontwikkeling van nieuwbouwproject Teisterbant. De ondertekening hiervan is een belangrijke stap in de goede richting, aangezien de bestemmingsplanprocedure nu kan worden opgestart en we verder vooruit kunnen kijken.

In december volgt een nieuwe update via deze website en de nieuwsbrief. We kunnen dan meer vertellen over het verwachte woningaanbod en de actuele projectstatus. Als alles volgens planning blijft verlopen, kunnen we in de loop van 2022 in verkoop met de woningen van Teisterbant.

Woonwensen-enquête
We hebben een korte enquête opgesteld waarin je kunt aangeven wat jouw woonwensen zijn. We horen bijvoorbeeld graag in wat voor woningtype(s) jij geïnteresseerd bent – zoals een tussenwoning, hoekwoning of twee-onder-een-kapwoning – en wat jij belangrijk vindt qua woonomgeving. De resultaten helpen ons om Teisterbant beter af te stemmen op jouw woonwensen.

Wil je de enquête invullen, klik dan op de button hieronder. Het invullen is binnen enkele minuten gedaan. Alvast bedankt!

Naar de enquête
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe