bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start voorinschrijving: 7 juni!

24 mei 2022

De voorinschrijving en de start verkoop van Teisterbant komen steeds dichterbij! In dit artikel vertellen we je er meer over, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Start voorinschrijving: dinsdag 7 juni
Op dinsdag 7 juni start de voorinschrijving. Sta je ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je bericht zodra 7 juni de voorinschrijving begint. Vanaf dan staan op de woningaanbodpagina de prijsbandbreedtes per woningtype en heb je de mogelijkheid om alvast jouw woningvoorkeuren door te geven. Doe je dit, dan staan je voorkeuren bij de start verkoop al gereed op het inschrijfformulier in je accountomgeving. Je hoeft dan alleen nog je NAW- en financiële gegevens in te vullen om je inschrijving compleet te maken. Wijzigen jouw woningvoorkeuren, dan kun je deze naar wens aanpassen voordat je de inschrijving definitief indient.

Je financiële mogelijkheden helder
De voorinschrijving geeft je ook tijd om vast te oriënteren op je financieringsmogelijkheden. We adviseren je om een financierings- of hypotheekbelofte aan te vragen bij een bank of erkend hypotheekadviseur van jouw keuze. Met deze belofte weet jij hoeveel hypotheek je kunt krijgen. De belofte kun je straks bij start van de verkoop uploaden bij je inschrijving, zodat wij de zekerheid hebben dat je de woning kunt financieren. Dit verhoogt jouw kansen bij de woningtoewijzing.

Klik hier om meer te lezen over LIV Hypotheken, waar je de Financieringsbelofte kunt aanvragen.

Start verkoop: tweede helft juni
De verwachting is dat de verkoop van Teisterbant in de tweede helft van juni van start gaat. Binnenkort kunnen we de definitieve start verkoopdatum met je delen. Vanaf dan kun jij je definitief inschrijven op jouw favoriete woning(en) op basis van alle verkoopdocumentatie die online staat: van de woningprijzen per bouwnummer en de sanitair- en keukenbrochures tot de koperskeuzelijst met meer- en minderwerk.

Bekijk de woningen van Teisterbant
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe