bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start bouw nadert | Watergang aangelegd

23 maart 2023

We werken bij Teisterbant toe naar een bijzonder moment: de start van de bouw binnen 2 weken!

Start bouw in zicht
Een groot deel van de woningen is verkocht – je ziet hier welke woningen nog beschikbaar zijn – en er is aan alle voorwaarden voldaan om met de bouw te starten. De locatie wordt nu bouwrijp gemaakt en begin april begint de bouw van de woningen! Uiteraard zal de start van de bouw ook worden gevierd met de gelukkige toekomstige bewoners, die hier nog een uitnodiging voor ontvangen. Naar verwachting worden de woningen opgeleverd in het eerste kwartaal van volgend jaar, dus binnen een jaar kun je in je nieuwe woning in Teisterbant zitten!

De fraaie watergang die door de wijk loopt (waar je hieronder een impressie van ziet) is inmiddels aangelegd. Binnenkort kunnen we dit met dronebeelden aan je laten zien. Ook kunnen we binnenkort met nieuwe avondimpressies tonen hoe sfeervol de woningen aan de noordkant eruitzien in de avond.

Nog enkele woningen beschikbaar
Via de kavelkaart zie je welke woningen nog beschikbaar zijn. Goed om te weten: de beschikbare woningen kijken fraai uit over de watergang. De twee-onder-een-kapwoningen zijn ook levensloopbestendig uit te voeren, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Heb jij interesse of wil je meer informatie, dan staat het team van Witte Makelaars voor je klaar. Je kunt ze bereiken via tel. 0344 619 344 of via de kavelkaart jouw interesse doorgeven.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe