bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe impressies Teisterbant

14 april 2022

Het is zover: de nieuwe impressies van Teisterbant zijn gereed!

Over de impressies
De impressies hierboven laten de verschillende woningtypes van Teisterbant zien: van de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning tot de rijwoningen met gevarieerde gevels. Door bijzondere details - zoals wit en donkergrijs gekeimde kaders, houten gevelbekleding en decoratieve spekbanden - ontstaat er een aansprekend straatbeeld. Weet jij al naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat?

Op de impressies zie je ook hoe het natuurrijke karakter van de omgeving Tielerwaard wordt doorgetrokken in de wijk, met aandacht voor openbaar groen, fraaie wadi’s en groene erfafscheidingen.

Dit is de planning
De verwachting is dat de verkoop van Teisterbant in mei / juni van start gaat. Enkele weken vóór start verkoop komen alvast de prijsbandbreedtes per woningtype online en heb je de mogelijkheid om jouw woningvoorkeuren door te geven. Doe je dit, dan hoef je bij de start verkoop alleen nog maar je NAW- en financiële gegevens in te vullen op het digitale inschrijfformulier in je accountomgeving. Uiteraard kun je jouw voorkeuren dan nog aanpassen.

Zekerheid over je hypotheek
Weet jij al wat er qua hypotheek mogelijk is? Je kunt je laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank naar keuze. Ook kun je daar een hypotheek- of financieringsbelofte aanvragen, die je straks na de start verkoop kunt uploaden bij je inschrijving. Dit geeft zowel jou als ons de zekerheid dat je de woning kunt financieren.

Voor hypotheekadvies en een financieringsbelofte kun je onder meer terecht bij LIV Hypotheken. Zij kennen het project Teisterbant en kunnen je dus gericht adviseren. Klik hieronder om meer te lezen en een vrijblijvend hypotheekgesprek aan te vragen.

LIV Hypotheken
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe