bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Hoerabrieven en naamswijziging

20 december 2022

In dit bericht vertellen we je over de actuele status van Teisterbant en over onze aanstaande naamsverandering.

Hoerabrieven verstuurd
Onlangs gaven we al aan dat 70% van de woningen is verkocht, waarmee de bouw is gegarandeerd. Ook aan de overige opschortende voorwaarden is voldaan, wat betekent dat de kopers deze week de hoerabrief ontvangen. Deze brief dankt zijn feestelijke naam aan het feit dat hierin staat dat zij de uitnodiging kunnen verwachten voor het tekenen van de leveringsakte bij de notaris. Een bijzonder moment, want na het tekenmoment zijn de kopers officieel eigenaar van de grond en de woning!

Heb jij interesse in een woning van Teisterbant? Op de kavelkaart zie je de nog beschikbare woningen. Heb jij interesse, dan kun je dit doorgeven via de website of telefonisch aan Witte Makelaar (tel. 0344 619 344).

Naamsverandering: KlokGroep wordt Van de Klok
Er komt een naamsverandering aan binnen onze organisatie. Voor jou heeft dit geen gevolgen, maar we informeren je er graag over. Vanaf 1 januari 2023 zal de naam van onze moedermaatschappij KlokHolding veranderen in KlokGroep. Onze Nijmeegse dochtervestiging draagt nu de naam KlokGroep. Dit betekent dus dat wij ook een nieuwe naam krijgen: het huidige KlokGroep gaat per 1 januari 2023 verder onder de naam Van de Klok. Wil je meer weten over deze wijzigingen, klik dan op onderstaande button.

Meer over onze naamswijziging
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe