bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Goede vorderingen bij Teisterbant!

15 juli 2021

In dit artikel lees je meer over de actuele status van nieuwbouwproject Teisterbant.

De status van Teisterbant
Het project Teisterbant kent een lange geschiedenis en het voornemen om woningbouw te realiseren in Kerk-Avezaath speelt dan ook al vele jaren. In deze periode is de behoefte aan nieuwe woningen in dit gebied steeds groter geworden. We zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat we goede vorderingen maken met project Teisterbant en dat de langverwachte nieuwbouw er dan ook echt eindelijk gaat komen! In samenspraak met de gemeente werken we momenteel het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan uit. Hierin worden de concrete kaders omschreven waarbinnen de 55 woningen van project Teisterbant moeten worden ontwikkeld en gerealiseerd.

Onlangs vond er een informatiebijeenkomst plaats waarbij de klankbordgroep – bestaande uit inwoners van Kerk-Avezaath – kon meepraten en -denken over de invulling van project Teisterbant. Deze input gebruiken we om een plan te realiseren dat goed aansluit bij de omgeving en de bestaande woonwensen.

Dit kun je verwachten
Naar verwachting kunnen we in september / oktober een volgende update geven over Teisterbant. Wil je het nieuws over dit mooie project direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe