bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Eerste woningschetsen online!

27 januari 2022

De eerste woningschetsen van nieuwbouwproject Teisterbant geven je een goede indruk van de fraaie woningen!

Aansprekend straatbeeld en een ruimtelijke wijk
Op de 2 schetsen hierboven zie je de ruimtelijk opgezette wijk en natuurlijk de woningen zelf. De eigentijdse architectuur en fraaie detaillering in de gevels zorgen voor een aansprekend straatbeeld.

Op deze pagina lees je meer over de opzet van de wijk – die door een mooie watergang in een noordelijk en zuidelijk deel wordt opgesplitst – en over het gevarieerde woningaanbod van Teisterbant.

Naar verwachting vóór de zomer in verkoop
De welstandscommissie – die toetst of bouwplannen goed passen in de omgeving – heeft akkoord gegeven op het ontwerp van het plan. Goed nieuws, want dat betekent dat we de komende periode kunnen toewerken naar de start verkoop van Teisterbant! De verwachting is dat we voor de zomer in verkoop kunnen met de koopwoningen. In de komende maanden ontvang je via deze website en de nieuwsbrief meer woninginformatie en kunnen we de actuele planning richting start verkoop met je delen.

Naast de koopwoningen worden er 3 middenhuurwoningen en 16 (deels levensloopbestendige) sociale huurwoningen gerealiseerd in het zuidelijke deel van Teisterbant. Deze woningen zullen worden verhuurd door woningbouwcorporatie Kleurrijk Wonen.

Meer over Teisterbant
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe