bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bouwrijp maken | Nog enkele woningen beschikbaar

20 oktober 2022

Mooi nieuws: het bouwrijp maken bij Teisterbant start binnen een week!

Dit zijn alle voorbereidende werkzaamheden om straks te kunnen starten met de bouw van de woningen. Denk aan het aanleggen van (bouw)wegen, kabels en leidingen voor rioleringen en nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, internet en tv.

Bekijk het actuele aanbod
Je ziet hier het actuele woningaanbod. Er zijn nog diverse woningen beschikbaar: van ruime twee-onder-een-kapwoningen tot hoekwoningen, een tussenwoning en een riante vrijstaande woning! Heb jij interesse in een van de woningen? Dit geef je eenvoudig door via de aanbodpagina of door contact op te nemen met Witte Makelaar via tel. 0344 619 344.

Prachtige groene omgeving met veel voorzieningen!
Wil je een goed beeld krijgen van de fijne sfeer van Kerk-Avezaath en de natuurrijke, landelijke omgeving? Bekijk dan de sfeerfilm op de homepage of via onderstaande button! Ook de groene opzet van de wijk en de vele voorzieningen in de buurt komen terug in de film: van scholen, winkels en sportvoorzieningen tot uitgebreide recreatiemogelijkheden en een rijk verenigingsleven. Zie jij jezelf al wonen op deze kindvriendelijke en centraal gelegen plek?

Bekijk de sfeerfilm!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe