bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bestemmingsplan onherroepelijk!

28 april 2022

Goed nieuws voor nieuwbouwproject Teisterbant: het bestemmingsplan is onherroepelijk!

Verder met de ontwikkeling
We zijn verheugd om te kunnen melden dat het bestemmingsplan voor Teisterbant onherroepelijk is. Dit betekent dat we door kunnen met de nadere uitwerking en dat jij als geïnteresseerde weer een stap dichterbij een mooie nieuwe woning in Kerk-Avezaath bent!

Dit kun je verwachten
De komende periode ontvang je meer informatie over de woningen en het inschrijfproces. Zodra de verkoop eind mei / begin juni start, kun jij je inschrijven via je accountomgeving. Circa 2 weken voordat de verkoop start, zal het al mogelijk zijn om je woningvoorkeuren online door te geven. Op die manier hoef je bij start van de verkoop nog maar weinig te doen om je inschrijving af te ronden en te versturen. Uiteraard kun je jouw woningvoorkeuren altijd nog aanpassen naar wens voordat je jouw inschrijving definitief verstuurt. Op deze pagina lichten we de stappen van het aankoopproces verder toe.

Meer informatie over de 16 sociale huurwoningen kunnen we later dit jaar delen. De woningen zullen worden verhuurd door woningcorporatie KleurrijkWonen. Van de 16 huurwoningen zijn er 10 levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe