bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de kavelkaart

12 mei 2022

Benieuwd naar de wijkopzet en de verschillende woningtypes van Teisterbant? Bekijk dan de kavelkaart die nu online staat!

Over de kavelkaart
Via de kavelkaart krijg je een goed beeld van de situering van de woningen. Per woningtype kun je meer lezen over de kenmerken – zoals het woonoppervlak en aantal slaapkamers – en staan de eventuele variaties binnen het woningtype beschreven. Via de woningplattegronden kun je de indeling per verdieping bekijken.

Op de kavelkaart is ook de ruimtelijke opzet van de wijk goed zichtbaar, met veel aandacht voor openbaar groen, een fraaie watergang en een grote speeltuin aan de oostzijde. Zo wordt Teisterbant een fijne nieuwe wijk waar het heerlijk wonen is!

Dit is de planning

Begin juni: start voorinschrijving. Tijdens de voorinschrijving kun je jouw woningvoorkeuren alvast doorgeven op basis van de prijsbandbreedtes per woningtype die dan bekend worden gemaakt. Doe je dit, dan staan jouw voorkeuren al klaar zodra de verkoop definitief start. Veranderen jouw voorkeuren, dan kun je deze nog aanpassen naar wens.

Eind juni: start verkoop! De planning is dat de verkoop eind juni van start gaat. Dan komt alle verkoopinformatie online te staan – zoals de definitieve woningprijzen en de verkoopbrochures – en kun jij je officieel inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

De komende weken ontvang je via deze website en de nieuwsbrief meer informatie over de woningen, het inschrijf- en toewijzingsproces. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en ben je straks helemaal klaar voor de start verkoop!

Bekijk de kavelkaart
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe