bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

70% verkocht, bouw gegarandeerd!

8 december 2022

Mooi nieuws vlak voor de feestdagen: 70% van de woningen van Teisterbant is verkocht, de start bouw is gegarandeerd en het bouwrijp maken is in volle gang!

Nog enkele woningen beschikbaar
De afgelopen periode hebben veel gelukkige kopers het contract voor hun nieuwe woning getekend bij de makelaar. Ook voor de komende periode staan er verschillende tekenafspraken gepland. Op de kavelkaart zie je welke woningen nog beschikbaar zijn. Heb jij interesse, wacht dan niet te lang en geef dit door via de kavelkaart of aan Witte Makelaar via tel. 0344 619 344.

Bouwrijp maken
Er worden goede stappen gemaakt met het bouwrijp maken: alle voorbereidende werkzaamheden om straks te kunnen starten met de bouw van de woningen. Momenteel is de bouwweg aangelegd en wordt de watergang verbreed waar toekomstige bewoners straks heerlijk langs kunnen lopen (zie de afbeelding hierboven). Naar verwachting start de bouw van de woningen begin april 2023.

Snelle start bouw en volop keuze
Het grote voordeel van nú kiezen voor een woning van Teisterbant: je bent gegarandeerd van een snelle start bouw én je hebt nog volop keuzemogelijkheden in het koperstraject. Kies het meer- of minderwerk waarmee je de woning helemaal laat aansluiten bij jouw woonwensen! Op deze pagina zie je per woningtype op de koperskeuzelijst wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk het actuele woningaanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe