bus auto fiets
Menu

Omgeving van Teisterbant

Sfeerbeelden Kerk Avezaath

Kerk-Avezaath is een gemoedelijk dorp in de gemeente Buren, gelegen in de Tielerwaard in Gelderland. Het dorp ligt vlak bij Tiel en telt ruim 1.350 inwoners. De Tielerwaard wordt gewaardeerd om zijn rust, openheid en groene karakter. Hieronder lees je meer over de gunstige ligging van Kerk-Avezaath en al het moois dat de omgeving je biedt.

Hiernaast staat een mooie sfeerfilm over de omgeving van Kerk-Avezaath. Kijk hier zeker even naar en word enthousiast van deze mooie plek!

Heerlijk wonen in Teisterbant

  • Groene omgeving

    Woon je in Kerk-Avezaath, dan geniet je van een groene en waterrijke omgeving. Vlak bij liggen de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Via het Teisterbantpad maak je een mooie, afwisselende wandeling door de natuur. In uiterwaard Passewaay struin je urenlang door het groen en langs het water. Zin in een dagje strand en waterpret? Met de auto ben je zo bij Beldert Beach. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijk uitje: een mooi strand, helder zwemwater, waterglijbanen, een trendy beachclub en een speelpark voor kinderen.

  • In de buurt

    Op circa 10 autominuten of een kwartier fietsen van Kerk-Avezaath vind je het historische centrum van Tiel. Er zijn verschillende basisscholen en plekken voor voortgezet onderwijs. Ook vind je er diverse supermarkten, restaurants, sportclubs en zorgvoorzieningen, waaronder ziekenhuis Rivierenland. Andere delen van het land bereik je gemakkelijk met de auto. Binnen 5 minuten ben je al op de A15, de snelwegverbinding tussen de A27 en de A2. Ideaal voor een dagje naar Utrecht, Den Bosch, Arnhem of Nijmegen!

  • Fijne dorpse sfeer

    Kerk-Avezaath is een gastvrij en gemoedelijk dorpje met verrassend veel voorzieningen. Zo is er een openbare basisschool – De Blinker – met het karakter van een dorpsschool en ruimte voor onderwijs aan hoogbegaafde kinderen. Er is een dorpshuis met kinderopvang en gymlessen voor senioren. Het rijke verenigingsleven, met bijvoorbeeld een voetbal-, gymnastiek- en tennisclub, zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. Dit wordt verder versterkt door de jaarlijkse evenementen zoals het Lentfeest en de oogstmarkt.

Afstand tot plekken in de buurt

Hieronder zie je de afstand (in minuten) per fiets, openbaar vervoer en auto.

Naar
Kerk-Avezaath centrum 2 2 7
Tiel centrum 15 10 28
Basisschool 2 3 10
Supermarkt 8 5 24
Uiterwaard Passewaay 20 10
Beldert Beach 20 10

Hotspots in de buurt

Centrum Tiel
1

Centrum Tiel

Tiel is een van de oudste steden van Nederland. In de tiende eeuw was het een handelsplaats van internationale betekenis. In het historische centrum vind je sfeervolle winkelstraatjes met leuke winkels, restaurants, cafés en fraaie parkjes. Een aanrader voor jong en oud is een bezoek aan het Flipje & Streekmuseum, waar je veel opsteekt over de geschiedenis van Tiel én van Flipje.

Utrecht
2

Utrecht

Met 3 universiteiten en 3 hogescholen is Utrecht een van de grootste studentensteden van Nederland. Dit zie je terug in het levendige stadscentrum, met veel gezellige terrasjes aan de grachten. Er is ook genoeg natuurschoon te vinden, zoals in de Kloostertuin van de Domkerk. Net buiten de stad liggen de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Appelpop
3

Appelpop

Liefhebber van muziek? Dan kun je terecht op Appelpop: het grootste gratis muziekfestival van Nederland, dat plaatsvindt in het tweede weekend van september op de Waalkade van Tiel. Door de brede programmering speelt er voor ieder wat wils: verspreid over verschillende podia spelen bekende popartiesten, alternatieve bands en beginnende (regionale) bands hun muziek.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

De bouw van de woningen is al ver gevorderd.

Ga naar het nieuws