bus auto fiets
Menu

Ligging van Teisterbant

Teisterbant wordt gerealiseerd in Kerk-Avezaath: een gemoedelijk dorp in de groene Tielerwaard, vlak bij Tiel. Met de auto ben je binnen een half uur in Utrecht. Hieronder lees je meer over de gunstige ligging van Teisterbant en al het moois dat de omgeving je biedt!

Binnen 30 minuten in Utrecht, Den Bosch of Nijmegen!

Heerlijk wonen in Teisterbant

  • Centraal gelegen

    Door de centrale ligging ben je vanuit Teisterbant altijd snel op je bestemming. Naast Tiel binnen een kwartier fietsen ben je binnen 5 minuten op de A15, de snelwegverbinding tussen de A27 en de A2. Zo sta je al binnen een half uur in Utrecht, Den Bosch of Nijmegen. Zo heb je volop groen en ruimte om je heen en woon je tegelijkertijd dicht bij de stadse gemakken!

  • Groene omgeving

    Woon je in Teisterbant, dan geniet je van een groene en waterrijke omgeving. Via het Teisterbantpad maak je afwisselende wandelingen door de natuur. In uiterwaard Passewaay struin je heerlijk door het groen. Zin in een dagje strand en waterpret? Met de auto ben je zo bij Beldert Beach met een mooi strand, helder zwemwater, glijbanen en een speelpark.

  • Fijne sfeer

    Kerk-Avezaath is een gemoedelijk dorpje met veel voorzieningen. Zo is er een openbare basisschool, een dorpshuis met kinderopvang en gymlessen voor senioren. Het rijke verenigingsleven, met onder meer een voetbal-, gymnastiek- en tennisclub, zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. Dit wordt verder versterkt door de jaarlijkse evenementen zoals het Lentfeest en de oogstmarkt.

Riante tweekappers met parkeerplek en garage op eigen terrein, vanaf € 554.900,-

Klik hier

Twee-onder-een-kapwoning met dwarskap

Klik hier!
Klok Teisterbant 3

Twee-onder-een-kapwoning met langskap

Klik hier!
Klok Teisterbant 4

Vrijstaande woning

Klik hier!
Klok Teisterbant 2

Bekijk het volledige woningaanbod via

de kavelkaart

Afstand tot plekken in de buurt

Hieronder zie je de afstand (in minuten) per fiets, openbaar vervoer en auto.

Naar
Kerk-Avezaath centrum 2 2 7
Tiel centrum 15 10 28
Utrecht 30 51
Basisschool 2 3 10
Supermarkt 8 5 24
Uiterwaard Passewaay 20 10
Beldert Beach 20 10

Hotspots in de buurt

Centrum Tiel
1

Centrum Tiel

Tiel is een van de oudste steden van Nederland. In de tiende eeuw was het een handelsplaats van internationale betekenis. In het historische centrum vind je sfeervolle winkelstraatjes met leuke winkels, restaurants, cafés en fraaie parkjes. Een aanrader voor jong en oud is een bezoek aan het Flipje & Streekmuseum, waar je veel opsteekt over de geschiedenis van Tiel én van Flipje.

Utrecht
2

Utrecht

Met 3 universiteiten en 3 hogescholen is Utrecht een van de grootste studentensteden van Nederland. Dit zie je terug in het levendige stadscentrum, met veel gezellige terrasjes aan de grachten. Er is ook genoeg natuurschoon te vinden, zoals in de Kloostertuin van de Domkerk. Net buiten de stad liggen de landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Appelpop
3

Appelpop

Liefhebber van muziek? Dan kun je terecht op Appelpop: het grootste gratis muziekfestival van Nederland, dat plaatsvindt in het tweede weekend van september op de Waalkade van Tiel. Door de brede programmering speelt er voor ieder wat wils: verspreid over verschillende podia spelen bekende popartiesten, alternatieve bands en beginnende (regionale) bands hun muziek.

Het woningaanbod 

van Teisterbant
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Binnen 30 minuten in Utrecht!

Binnen 30 minuten in Utrecht!

Naar Utrecht voor werk of een dagje winkelen? Vanuit Teisterbant sta je binnen een half uurtje in Utrecht! Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Teisterbant.

Naar de woningen