bus auto fiets
Menu

Ligging van Teisterbant

Teisterbant wordt gerealiseerd in Kerk-Avezaath: een gemoedelijk dorp in de groene Tielerwaard, op slechts een kwartiertje fietsen van Tiel! Hieronder lees je meer over de gunstige ligging van Teisterbant en al het moois dat de omgeving je biedt.

Tiel bereik je met de auto binnen 10 minuten en per fiets binnen een kwartier!

Heerlijk wonen in Teisterbant

  • Centraal gelegen

    Op circa 10 autominuten of een kwartier fietsen van Kerk-Avezaath vind je het mooie centrum van Tiel. Naast veel voorzieningen kun je hier terecht voor evenementen zoals Appelpop en het Fruitcorso. Andere plaatsen bereik je gemakkelijk. Binnen 5 minuten ben je op de A15, de snelwegverbinding tussen de A27 en de A2. Ideaal voor een dagje naar Utrecht, Den Bosch of Nijmegen!

  • Groene omgeving

    Woon je in Teisterbant, dan geniet je van een groene en waterrijke omgeving. Via het Teisterbantpad maak je afwisselende wandelingen door de natuur. In uiterwaard Passewaay struin je heerlijk door het groen. Zin in een dagje strand en waterpret? Met de auto ben je zo bij Beldert Beach met een mooi strand, helder zwemwater, glijbanen en een speelpark.

  • Fijne sfeer

    Kerk-Avezaath is een gemoedelijk dorpje met veel voorzieningen. Zo is er een openbare basisschool, een dorpshuis met kinderopvang en gymlessen voor senioren. Het rijke verenigingsleven, met onder meer een voetbal-, gymnastiek- en tennisclub, zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. Dit wordt verder versterkt door de jaarlijkse evenementen zoals het Lentfeest en de oogstmarkt.

Mooie tussenwoningen vanaf € 354.900,-

Klik hier

Tussenwoningen

Klik hier!
Klok Teisterbant 1

Hoekwoningen

Klik hier!
Klok Teisterbant 1

Hoekwoningen XL

Klik hier!
Hoekwoning

Bekijk het volledige woningaanbod via

de kavelkaart

Afstand tot plekken in de buurt

Hieronder zie je de afstand (in minuten) per fiets, openbaar vervoer en auto.

Naar
Kerk-Avezaath centrum 2 2 7
Tiel centrum 15 10 28
Utrecht 30 51
Basisschool 2 3 10
Supermarkt 8 5 24
Uiterwaard Passewaay 20 10
Beldert Beach 20 10

Hotspots in de buurt

Centrum Tiel
1

Centrum Tiel

Tiel is een van de oudste steden van Nederland. In de tiende eeuw was het een handelsplaats van internationale betekenis. In het historische centrum vind je sfeervolle winkelstraatjes met leuke winkels, restaurants, cafés en fraaie parkjes. Een aanrader voor jong en oud is een bezoek aan het Flipje & Streekmuseum, waar je veel opsteekt over de geschiedenis van Tiel én van Flipje.

Tielerwaard
2

Tielerwaard

Je vindt in dit groene gebied volop rust, uitgestrekte polders en mooie fruitgaarden. Fiets of wandel langs de natuurrijke oevers van de Linge, bekijk de oude streekboerderijen en monumentale panden. Terwijl je heerlijk uitwaait, geniet je van de vergezichten over het water en zie je aan de overkant van de rivier de kerktorens en grazende koeien.

Appelpop
3

Appelpop

Liefhebber van muziek? Dan kun je terecht op Appelpop: het grootste gratis muziekfestival van Nederland, dat plaatsvindt in het tweede weekend van september op de Waalkade van Tiel. Door de brede programmering speelt er voor ieder wat wils: verspreid over verschillende podia spelen bekende popartiesten, alternatieve bands en beginnende (regionale) bands hun muziek.

Het woningaanbod 

van Teisterbant
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Binnen 10 minuten in Tiel!

Binnen 10 minuten in Tiel!

Naar Tiel voor werk of een festival zoals Appelpop of het Fruitcorso? Vanuit Teisterbant ben je er binnen 10 minuten! Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Teisterbant.

Naar de woningen