bus auto fiets
Menu

Verwachte start verkoop: eind juni!

Teisterbant

Heerlijk wonen in Teisterbant

Met nieuwbouwproject Teisterbant komt er een prachtige nieuwe wijk bij in Kerk-Avezaath. Dit wordt een heerlijke plek om te wonen voor zowel starters, doorstromers, gezinnen als senioren. Teisterbant bestaat uit 36 koopwoningen, waaronder tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Daarnaast komen er 16 (grotendeels levensloopbestendige) sociale huurwoningen.

De impressies hieronder laten de verschillende woningtypes van Teisterbant zien: van de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning tot de rijwoningen met gevarieerde gevels. Door bijzondere details - zoals wit en donkergrijs gekeimde kaders, houten gevelbekleding en decoratieve spekbanden - ontstaat er een aansprekend straatbeeld. Weet jij al naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat?

Bekijk de woningen op 

de kavelkaart!

Dit is de planning

De verwachting is dat eind juni de verkoop van Teisterbant van start gaat! Op dinsdag 7 juni start de voorinschrijving. Vanaf dan staan op de woningaanbodpagina de prijsbandbreedtes per woningtype en heb je de mogelijkheid om alvast jouw woningvoorkeuren door te geven. 

Zodra de verkoop start, komt alle informatie online te staan: van de definitieve woningprijzen tot de plattegronden en de keuken- en sanitairbrochure. Vanaf dan kun je je definitief inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur!

Planning Teisterbant

  • Mei: kavelkaart en impressies online

    Mei: kavelkaart en impressies online

  • 7 juni: start voorinschrijving

    7 juni: start voorinschrijving

  • Eind juni: start verkoop!

    Eind juni: start verkoop!

Meld je nu aan en blijf op de hoogte

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Update

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in de woningen van Teisterbant? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Dan word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen!

Schrijf je in!