bus auto fiets
Menu

Het aankoopproces stap voor stap

Hieronder lees je over de stappen van het aankoopproces bij Teisterbant. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Er zijn nog woningen beschikbaar. Dus schrijf je in!

De inschrijfperiode van Teisterbant is afgelopen, maar er zijn nog woningen beschikbaar. Dit betekent dat je nog op dit unieke plekje in Kerk-Avezaath kan wonen. Centraal midden in Nederland, bij uitvalswegen en heerlijk in het groen bij alle rust en ruimte. Kijk voor de beschikbare woningen op de aanbodpagina!  

We adviseren je om je tijdig te laten informeren over jouw financieringsmogelijkheden. Via een bank of hypotheekadviseur naar keuze - zoals LIV Hypotheken - kun je je laten adviseren en een hypotheek- of financieringsbelofte aanvragen. Zo weet je vooraf wat jouw financiële mogelijkheden zijn in de huidige markt. .

Plant.jpg

Start verkoop en toewijzing

Start verkoop
De verkoop is inmiddels gestart maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Indien 1 van deze woningen je voorkeur heeft, geef dit dan zeker even aan ons door! Dan kunnen we kijken of we hier samen jouw droomhuis van kunnen maken. Via je persoonlijke accountomgeving kun je jouw woningvoorkeur(en) doorgeven, je kunt dan tevens een verklaring van je financieel adviseur uploaden en je inschrijving definitief maken.  

Makelaar
Zodra wij je gegevens ontvangen, zal de makelaar contract met je opnemen om de mogelijkheden te bekijken.

Kijk hier naar het 

woningaanbod

Beslissen en financieel advies

Beslissingstermijn
Na het verkoopgesprek vragen wij je binnen maximaal 2 weken tot een besluit te komen over de aankoop van de woning. Heb je de intentie om tot koop over te gaan? Dan maakt de makelaar de concept koop-/aannemingsovereenkomst op. Deze ontvang je voorafgaand aan de tekenafspraak.

Financieel advies
Bij jouw inschrijving bij start verkoop ontvangen wij graag een verklaring van een erkend financieel adviseur die aangeeft wat je bij de bank kunt lenen, of die aantoont dat je de woning met eigen middelen kunt betalen. Dit document kun je dan uploaden in je persoonlijke accountomgeving. LIV Hypotheken, partner van ontwikkelaar KlokGroep, helpt je graag aan deze zogenaamde Financieringsbelofte. Een eerste gesprek bij LIV Hypotheken is gratis en je privacy is volledig gewaarborgd. Natuurlijk kun je ook een verklaring financiële opvragen bij een lokale hypotheekadviseur van jouw keuze. Je kan de verklaring op basis van de huidige prijsbandbreedtes opstellen.

Vragen of meer informatie? Neem contact met 

onze klantmanagers

Het koperskeuzetraject

Na ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst start het koperskeuzetraject. Een periode waarin je onder persoonlijke begeleiding van je wooncoach de verschillende mogelijkheden doorneemt om je woning naar eigen smaak en wens aan te passen.

Ook is het tijd om een bezoek te brengen aan Woonbelevingscentrum LIV om inspiratie op te doen voor de afwerking van je woning. In de showroom staan 4 modelwoningen op ware grootte. Deze zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn goed te vergelijken met jouw woning. Loop door de woningen, laat je inspireren en krijg een goede indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden.

Meer over

het project

Alvast digitaal een kijkje nemen in

Woonbelevingscentrum LIV
Schoenen.jpg

Alles gereed voor start bouw?

Niets staat de bouw van jouw woning meer in de weg, want je financiering is goedgekeurd, alle ontbindende en opschortende uit de koop- en aannemingsovereenkomst zijn voldaan en je hebt je woonkeuzes gemaakt.

Je bent bij de notaris geweest en de bouw gaat spoedig starten. Tijdens de bouwwerkzaamheden houdt de wooncoach je op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden door middel van nieuwsberichten en updates met foto’s op social media. 

Heerlijk wonen

Dit is het moment waar je naar uit hebt gekeken. Je woning is klaar en wordt opgeleverd. Nadat je de sleutels hebt ontvangen, is de woning écht helemaal van jou. Je kunt beginnen met het naar jouw smaak inrichten van de woning. Geniet ervan!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

Bekijk het nieuws rondom Teisterbant

De bouw van de woningen is al ver gevorderd.

Ga naar het nieuws