bus auto fiets
Menu

De bouw is gestart! Je woont hier al in begin 2024!

Snel en duurzaam wonen in Teisterbant!

Bijna alle woningen binnen nieuwbouwplan Teisterbant zijn inmiddels verkocht. Er zijn echter nog enkele woningen beschikbaar! Grote voordelen van nieuwbouw zijn; alles naar eigen smaak inrichten, zeer duurzaam dus lage energielasten!, geen onderhoud. Kortom; veel pluspunten.

De bouw is inmiddels gestart. De eerste woningen worden begin 2024 opgeleverd dus dat betekent dat je hier al snel kan wonen! 

Je vindt via onderstaande links en op de aanbodpagina alles over de verschillende woningen. Ga naar de downloadpagina voor de plattegronden, de keuken- en sanitairbrochure en meer. 

Heerlijk wonen

  • Maart 2023: start bouw woningen

    Maart 2023: start bouw woningen

  • Oplevering: vanaf januari 2024

    Oplevering: vanaf januari 2024

  • Wonen: begin 2024!

    Wonen: begin 2024!

Nog beschikbare woningtypes:

Ga naar de kavelkaart voor het 

woningaanbod

Bekijk hier de locatie

Met nieuwbouwproject Teisterbant komt er een prachtige nieuwe wijk bij in Kerk-Avezaath. Dit wordt een heerlijke plek om te wonen voor zowel starters, doorstromers, gezinnen als senioren. Teisterbant bestaat uit 36 koopwoningen, waaronder tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Daarnaast kunnen de twee-onder-één-kapwoningen ook uitgevoerd worden als levensloopbestendige woning, dat wil zeggen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond! Tot slot komen er nog 16 (grotendeels levensloopbestendige) sociale huurwoningen en 3 huurwoningen in het middensegment.

Er is dus voor ieder wat wils. Bekijk hier de film over de omgeving van het plan! 

Bekijk het 

woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog enkele woningen beschikbaar

Nog enkele woningen beschikbaar

De inschrijfperiode is afgelopen en de woningen zijn toegewezen. Heb jij de inschrijfperiode gemist? Geen zorgen, er zijn nog enkele woningen beschikbaar, dus schrijf je nu in!

Bekijk het woningaanbod