bus auto fiets
Menu

VERKOOP IS GESTART!

De verkoop van Teisterbant is gestart! Je kunt je inschrijven t/m 3 juli, dus wacht niet te lang!

Teisterbant

Heerlijk wonen in Teisterbant

Met nieuwbouwproject Teisterbant komt er een prachtige nieuwe wijk bij in Kerk-Avezaath. Dit wordt een heerlijke plek om te wonen voor zowel starters, doorstromers, gezinnen als senioren. Teisterbant bestaat uit 36 koopwoningen, waaronder tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Daarnaast komen er 16 (grotendeels levensloopbestendige) sociale huurwoningen.

De impressies hieronder laten de verschillende woningtypes van Teisterbant zien: van de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning tot de rijwoningen met gevarieerde gevels. Door bijzondere details - zoals wit en donkergrijs gekeimde kaders, houten gevelbekleding en decoratieve spekbanden - ontstaat er een aansprekend straatbeeld. Via het woningaanbod kan je aangeven in welke woning jij zou willen wonen. 

Schrijf je in voor een van de woningen via

de kavelkaart!

Dit is de planning

De verkoop is gestart! Schrijf je dus snel in op de woning(en) van jouw voorkeur. Je vindt op de aanbodpagina alles over de verschillende woningen. Ga naar de downloadpagina voor de plattegronden, de keuken- en sanitairbrochure en meer. 

De inschrijfperiode loopt t/m zondag 3 juli, dus loop je kans niet mis en schrijf je voor die tijd in. Uiterlijk vrijdag 8 juli hoor je of er een woning aan jou kan worden toegewezen. In dat geval ontvang je een uitnodiging voor de optantenavond op 11 juli.

Planning Teisterbant

  • 21 juni om 12:00 uur: start verkoop!

    21 juni om 12:00 uur: start verkoop!

  • 3 juli om 23:59 uur: inschrijving sluit

    3 juli om 23:59 uur: inschrijving sluit

  • 8 juli: toewijzing van de woningen

    8 juli: toewijzing van de woningen

Update

De verkoop is gestart!

De verkoop is gestart!

De verkoop van de woningen van Teisterbant is van start gegaan! Bekijk nu het woningaanbod en schrijf je in!

Bekijk het woningaanbod